Stockmaster patenten zijn vastgesteld en aangevraagd in Australië, Nieuw-Zeeland, Europa en Noord AmericaAUTO-VEILIGE PLATFORMTRAP

Stockmaster Ladder Co Professioneel Klimmateriaal

Met de stuur- en remhandle kan Tracker gemakkelijk en snel verplaatst worden. Tracker keert automatisch in de veilige uitgangspositie terug en staat dan weer stabiel.


De stuur- en remhandle zorgt voor een véél veiligere oplossing.


Met de stuur/ en remhandle in beide handen is er voldoende afstand tussen de gebruiker en de benedenste traptrede om Tracker met normale passen te verplaatsen. Tracker kan twee maal zo snel verplaatst worden als vergelijkbare oplossingen en hoeft ter plaatste niet meer opgebouwd te worden. Tracker is eenvoudiger en sneller te verplaatsen en

bespaart u veel werktijd.


Stockmaster TRACKER Verrijdbare platformtrap voor de meeste vloeren

Stockmaster Tracker verrijdbare platformtrap;

    belasting tot 150 kg

    Voor elke toepassing is de juiste

    hoogtemaat beschikbaar
Tracker is uitgerust met variabele veiligheidsleuningen rondom het platform. Deze kunnen in drie verschillende samenstellingen gemonteerd worden en zorgen zo voor een betere ergonomische werkwijze, eenvoudig toegang tijdens orderpicking, onderhoudswerk en vele andere toepassingen. Daarnaast voorkomt Auto-Safe Gate dat de gebruiker per ongeluk aan de trapzijde omlaag kan vallen.


Stockmaster Tracker is een modulair ontwerp waardoor het eenvoudig is om beschadigde onderdelen te vervangen. Het is vervaardigd van kwaliteitsmaterialen om lang mee te gaan. Bij minimaal onderhoud zal Stockmaster jarenlang meegaan én kost minder op de lange termijn.


Stockmaster voldoet aan de Europese Standaard EN 131 deel 1 en 2, de Europese Veiligheidsrichtlijn 2001/45/EEG


TRACKER

Verrijdbare platformtrap

voor de meeste vloeren

Stockmaster terug Folder printen Afmetingen
Toepassing & Hoogteselectie

Stockmaster Tracker is een veilige, gebruiksvriendelijke en productieve verrijdbare platformtrap, geschikt voor de meeste vloeren. Met twee grote wielen kan Tracker over de meeste vloeren rijden, zowel binnen als buiten.

Stockmaster TRACKER - Een veilige keuze