Stockmaster patenten zijn vastgesteld en aangevraagd in Australië, Nieuw-Zeeland, Europa en Noord AmericaAUTO-VEILIGE PLATFORMTRAP

Stockmaster Ladder Co Professioneel Klimmateriaal

StockMaster Omni – Technische data en maatselectie


Voor het kiezen van de juiste StockMaster voor uw toepassing is het noodzakelijk om kennis te hebben van de werkomgeving en de uit te voeren werkzaamheden. Lees de informatie hier beneden over de werkomgeving en uit te voeren werkzaamheden en kies dan de juiste  maat uit de tabel onderaan de pagina.


Onderstaande informatie is een leidraad. Voor meer advies kunt u contact opnemen met een dealer.


De werkvloer.

Met twee grote wielen kan Omni verplaatst worden over diverse soorten ondergrond inclusief verharde en onverharde vloeren en hellingen.


De werkomgeving.

In geopende positie behoeft Omni ruimte voor de gebruiker om de trap naar links en recht te kunnen sturen, de draaicirkel varieert op basis van de traphoogte. Bij inzet in smalle ruimtes controleert u vooraf de beschikbare manoeuvreerruimte.


Controleer ook;

Hoogte van deuren en overhangende constructies.

Ruimte aan het einde van een gangpad om, in open positie, de bocht te maken.

Ruimte om, in open positie, te bewegen in gangpaden en tussen machines en constructies.


Belangrijkste toepassingen.

De bouwsector, onderhoud, montage en inspectie.

Omni is de ideale oplossing voor deze toepassingen omdat Omni over diverse soorten ondergrond kan rijden waarbij de mate van manoeuvreerbaarheid niet de belangrijkste factor is. Omni kann samengevouwen en gemakkelijk in of op een ervicevoertuig vervoerd worden.


Orderpicking en stellingen bijvullen

Omni is geschikt voor deze toepassing indien de te hanteren voorwerpen klein  zijn, licht van gewicht en met één hand gedragen kunnen worden. Voor toepassing bij andere voorwerpen zie StockMaster Navigator of StockMaster Lift-Truk.


NB: Het platform van Omni komt schuin te staan tijdens het verplaatsen in open positie en kan daarom niet ingezet wordne om voorwerpen, als een magazijnwagen, te vervoeren.


Omni Selection

Stockmaster terug Home

Stockmaster Tilt-n-Tow Product Selectietabel