Stockmaster patenten zijn vastgesteld en aangevraagd in Australië, Nieuw-Zeeland, Europa en Noord AmericaAUTO-VEILIGE PLATFORMTRAP

Stockmaster Ladder Co Professioneel Klimmateriaal

Over ons – Een profiel van Stockmaster Europe

Euroklim B.V. (Stockmaster Europe) gevestigd in Nederland is de Europese importeur en distributeur van de Stockmaster klimmaterialen.


Als divisie van Custom Ladder Company Australia is Euroklim B.V. verantwoordelijk voor de verkoop, marketing, voorraad en distributie van de Stockmaster producten in Europe.


Stockmaster producten worden gefabriceerd in Australië door Custom Ladder Company in de productielocatie in Queanbeyan, 300 kilometer zuid oost van Sydney.


De oprichters van Custom Ladder Company (CLC) begonnen als handelsonderneming met de levering van producten aan de bouwsector, inclusief het ontwerpen en de levering van speciale ladders. Hieruit ontstond de mogelijkheid om een verbeterde platformtrap te ontwikkelen die tot een doorbraak in het ontwerp van dit type producten leidde.


In 1994, begon CLC te experimenteren met een aantal ontwerpen met als doel de productie van een veilige, productieve en kostenbesparende platform trap. Dit resulteerde in 1995 in de introductie van het Stockmaster programma, een technisch innovatieve serie verrijdbare platform trappen.


Vandaag zijn de CLC producten verkrijgbaar in Australië en Nieuw-Zeeland en worden via een uitgebreid dealer netwerk geëxporteerd naar Azië, Europa, Noord Amerika en het Midden Oosten. CLC producten zijn veilige, eenvoudig te bedienen,

én productieve oplossingen voor productiebedrijven, archiefopslag, winkelbedrijven, magazijnen, transportbedrijven en vele andere toepassingen.


Het is CLC's strategische filosofie om professionele en kwalitatief hoogwaardige producten te bieden waar wij als fabrikant volledig achter staat  inclusief service en technisch advies.


Onze producten worden geproduceerd om te voldoen aan de ASNZS - 1992.1 : 1996 (Australische & Nieuw-Zeelandse ladder standaard), EN131 - Deel 1 & 2 (geharmoniseerde Europese ladder- productie standaard), de CE – Machinerichtlijn en de US standaard ANSI-ASC A14.2-2007


Onze prijsstelling weerspiegelt die kwaliteitsfilosofie die wij voor onze producten voeren. Eenvoudiger gezegd, het is vanzelfsprekend dat een product van hoge kwaliteit een hogere prijs heeft dan eenvoudige alternatieven. Echter het is onze overtuiging dat als het om de aankoopprijs gaat, de kwaliteit van een platformtrap doorslaggevend is om de veiligheid, het bedieningsgemak en de tevredenheid van onze klanten op de lange termijn te verzekeren.Home