Stockmaster patenten zijn vastgesteld en aangevraagd in Australië, Nieuw-Zeeland, Europa en Noord AmericaAUTO-VEILIGE PLATFORMTRAP

Stockmaster Ladder Co Professioneel Klimmateriaal Stockmaster Navigator automatisch veilige veriijdbare platformtrap

Stockmaster Navigator

verrijdbare platformtrappen;


    Én kosten minder op de lange termijn


   


Met de stuur- en remhandle in werking bevind de gebruiker zich in een positie waarin deze normale grote passen kan maken en Navigator snel en moeiteloos kan verplaatsen. Navigator kan twee maal zo snel verplaatst worden als andere platformtrappen. De stuur- en remhandle zorgt ervoor dat Navigator ook als transportwagen ingezet kan worden  Navigator kan eenvoudiger en sneller verplaatst worden en maakt extra hulpmiddelen overbodig.


Navigator is uitgerust met variabele veiligheidsleuningen rondom het platform. Deze kunnen in drie verschillende varianten gemonteerd worden en zorgen zo voor een betere ergonomische werkwijze, eenvoudig toegang tijdens orderpicking, onderhoudswerk en vele andere toepassingen. Daarnaast voorkomt Auto-Safe Gate dat de gebruiker per ongeluk aan de trapzijde omlaag kan vallen.


Stockmaster Navigator is een modulair ontwerp waardoor het eenvoudig is om beschadigde onderdelen te vervangen. Het is vervaardigd van kwaliteitsmaterialen om lang mee te gaan.  Bij minimaal onderhoud zal Stockmaster jarenlang meegaan én kost minder op de lange termijn.


Stockmaster voldoet aan de Europese Norm EN 131 Deel 1 en 2, de Europese Veiligheidsrichtlijn 2001/45/EEG en de Australische en Nieuw Zeelandse norm AS/NZ 1892.1:1996Afmetingen
Toepassing & Hoogteselectie
Folder printen

NAVIGATOR  

automatisch veilige

veriijdbare platformtrapterug


Door de hefwerking van de stuurhandle wordt Navigator in de rij-positie gebracht. Wordt de stuurhandle losgelaten dan komt Navigator automatisch terug in de veilige beginpositie en staat volledig stabiel met vier poten op de vloer.

 Door geen gebruik te maken van geveerde zwenkwielen of rempedalen kan Navigator niet wegglijden en staat volledig stabiel, ook tijdens gewichtsverplaatsingen van de gebruiker op het platform.

De unieke stuur- en remhandle zorgt voor een

veel veiligere oplossing.Stockmaster Navigator is een erg veilige en gebruiksvriendelijke verrijdbare platformtrap die automatisch vast staat. Stockmaster Navigator is uitgerust met een ergonomische stuur- en remhandle die het gebruik van verende zwenkwielen, rempedalen en andere oplossingen overbodig maakt.


Stockmaster NAVIGATOR - Een veilige keuze