Stockmaster patenten zijn vastgesteld en aangevraagd in Australië, Nieuw-Zeeland, Europa en Noord AmericaAUTO-VEILIGE PLATFORMTRAP

Stockmaster Ladder Co Professioneel Klimmateriaal

Om de juiste Mezzalad te kiezen heeft u informatie nodig over de werkomgeving en de toepassing. Lees eerst de informatie over de werkomgeving en toepassing en maak dan een keuze uit de tabel onderaan deze pagina.


Onderstaande informatie dient als leidraad. Neem contact op met uw dealer voor meer advies.


Bevestigingspunt:

Een constructie, welke een onderdeel  vormt van een gebouw, moet voldoen aan de plaatselijke bouwvoorschriften.

Een zelfstandige constructie, zoals een entresolvloer, moet, in alle richtingen op het punt van bevestiging, een horizontale belasting kunnen weerstaan van 120 kg.


Werkhoogte:

Stockmaster Mezzalad past zich aan aan de hoogte van de tussenvloer door automatisch de hellingshoek te veranderen tussen 60° en 70°. De werkhoogtes kunt u in de tabel vinden.


Werkomgeving:

Benodigde ruimte in de schuine stand

In de open of gebruiksklare positie heeft Mezzalad ruimte nodig om de gebruiker veilig van de trap gebruik te laten maken. Tussen de voet van de trap en de omliggende constructies of voorwerpen moet bij voorkeur een ruimte beschikbaar zijn van 80 cm met een absoluut minimum van 60 cm.


De minimale en maximale afstanden van de open of gebruiksklare positie staan in de tabel met productafmetingen op deze website. Bij gebruik in kleine ruimtes controleer dan eerst de beschikbare werkruimte en neem dan contact op met uw dealer die u de exacte afmetingen voor de gebruiksklare positie kan geven voor uw toepassing.


Benodigde ruimte boven de tussenvloer

Als de trap van de open in de gesloten/opbergpositie geplaatst wordt zal de lengte van de trap boven de hoger gelegen vloer toenemen. Deze hoogtetoename is afhankelijk van de hoek waarin de trap staat in de open/gebruikspositie. De minimum en maximum hoogtes zijn gespecificeerd in de tabel met productafmetingen op deze website.


Benodigde ruimte op de tussenvloer

Als de trap van de gesloten/opbergpositie in de open/gebruiksklare positie geplaatst wordt zullen de stijlen van de trap ruimte op de hogere vloer in beslag nemen. Deze benodigde ruimte is afhankelijk van de hoek waarin de trap staat in de open/gebruikspositie. De minimum en maximum benodigde ruimtes zijn gespecificeerd in de tabel met productafmetingen op deze website. Indien nodig kunt u altijd contact opnemen met uw dealer voor advies.


Belangrijke toepassingen.

Mezzalad is ontworpen om personen toegang tot hoger gelegen vloeren te verschaffen zoals entresolvloeren, vlieringen, verplaatsbare kantoorunits, laadperrons, enz. Mezzalad is niet ontworpen om grote/zware voorwerpen van de ene naar de ander vloerhoogte te transporteren.

Indien voorwerpen op de trap gedragen worden dan mogen deze alleen klein en licht van gewicht zijn en moeten met één hand gedragen kunnen worden. De gebruiker moet tijdens het gebruik van de trap altijd minimaal met twee voeten en één hand contact houden met de trap.

 

NB Mezzalad vervangt niet de vaste trap die volgens bouwvoorschriften noodzakelijk kan zijn.

Stockmaster Mezzalad Product Selectietabel

Mezzalad selectie

Stockmaster terug Home