Stockmaster patenten zijn vastgesteld en aangevraagd in Australië, Nieuw-Zeeland, Europa en Noord AmericaAUTO-VEILIGE PLATFORMTRAP

Stockmaster Ladder Co Professioneel Klimmateriaal

Voorwerpen tot 60 kg kunnen eenvoudig en in één beweging, gehanteerd en getransporteerd worden. Het complete werkproces kan door één persoon uitgevoerd worden zodat geen tweede persoon nodig is om voorwerpen aan door te geven. Door de betrouwbare handlier zijn de onderhoudskosten laag en er is geen tijdsverlies door het opladen van batterijen. Voorwerpen worden op de heftafel gelegd en kunnen, zoals met een stapelaar, omhoog en omlaag gebracht én getransporteerd worden. U bespaart tijd omdat het overladen van voorwerpen op andere transportmiddelen en deze transportmiddelen zelf, overbodig geworden zijn. 
De gevaarlijke gewoonte van het dragen van voorwerpen op de trap is geëlimineerd en zo ontstaat een veel veiligere oplossing. 


Stockmaster LIFT-TRUK orderverzamel platformtrap met handbediende lift

Stockmaster LIFT-TRUK;

   tot 150 kg

   Én is voordeliger dan vergelijkbare    oplossingen

De gevaarlijke gewoonte van het dragen van voorwerpen op de trap is geëlimineerd waardoor het risico op ongevallen significant omlaag gebracht wordt. Door gebruik te maken van een zelfremmende handlier kan de heftafel precies op de juiste hoogte gebracht en gehouden worden om voorwerpen op/af legborden te schuiven. De heftafel remt automatisch als de gebruiker de draaihandle loslaat.  


Met Lift-Truk worden de risico’s op tijdverlies en hoge kosten door arbeidsongevallen significant omlaag gebracht. 

LIFT-TRUK wordt met variabel instelbare veiligheidsleuningen uitgerust. Deze kunnen naar keuze in drie verschillende samenstellingen gemonteerd worden en zorgen zo voor een betere ergonomische werkwijze tijdens het verzamelen van orders. Daarnaast voorkomt Auto-Safe Gate dat de gebruiker, aan de kant van de trap, van het platform kan vallen. 

Stockmaster LIFT-TRUK is gemaakt van kwaliteitsmaterialen waardoor een lange levensduur gegarandeerd is. Bij minimaal onderhoud kunt u jarenlang de voordelen van Stockmaster producten genieten. In vergelijking met andere oplossingen met dezelfde voordelen, kost Stockmaster u minder op de lange termijn. 

Stockmaster LIFT-TRUK voldoen aan de Europese Standaard

EN 131 Deel 1 en 2 en de Europese Veiligheidsrichtlijn 2001/45/EEG


LIFT-TRUK  

orderverzamel platformtrap met handbediende lift
Stockmaster Folder printen Afmetingen terug
Toepassing & Hoogteselectie

Stockmaster LIFT-TRUK (Handbediening) een veilige en gebruiksvriendelijke orderverzamel platformtrap die automatisch vast op de vloer staat.Stockmaster LIFT-TRUK - Een veilige keuze