Stockmaster patenten zijn vastgesteld en aangevraagd in Australië, Nieuw-Zeeland, Europa en Noord AmericaAUTO-VEILIGE PLATFORMTRAP

Stockmaster Ladder Co Professioneel Klimmateriaal

Stockmaster LIFT-TRUK;

Én is voordeliger dan vergelijkbare oplossingen


De gevaarlijke gewoonte van het dragen van voorwerpen op de trap is geëlimineerd waardoor het risico op ongevallen significant omlaag gebracht wordt. Met de afstandbediening kan de heftafel precies op de juiste hoogte gebracht worden om voorwerpen op/af legborden te schuiven. De heftafel kan eenvoudig omhoog/omlaag gebracht worden om gestapelde voorwerpen steeds op de juiste werkhoogte te houden. 


Met LIFT-TRUK worden de risico’s op tijdverlies en hoge kosten door arbeidsongevallen significant omlaag gebracht. 


LIFT-TRUK wordt met variabel instelbare veiligheidsleuningen uitgerust. Deze kunnen naar keuze in drie verschillende samenstellingen gemonteerd worden en zorgen zo voor een betere ergonomische werkwijze tijdens het verzamelen van orders. Daarnaast voorkomt Auto-Safe Gate dat de gebruiker, aan de kant van de trap, van het platform kan vallen. 

Stockmaster LIFT-TRUK is gemaakt van kwaliteitsmaterialen waardoor een lange levensduur gegarandeerd is. Bij minimaal onderhoud kunt u jarenlang de voordelen van Stockmaster producten genieten. In vergelijking met andere oplossingen met dezelfde voordelen, kost Stockmaster u minder op de lange termijn. 

Stockmaster LIFT-TRUK voldoen aan de Europese Standaard EN 131 Deel 1 en 2 en de Europese Veiligheidsrichtlijn 2001/45/EEG. 

Stockmaster LIFT-TRUK - Een veilige keuze Stockmaster LIFT-TRUK orderverzamel platformtrap met electrisch lift Afmetingen
Toepassing & Hoogteselectie
Folder printen

LIFT-TRUK  

orderverzamel platformtrap

met electrisch lift
Stockmaster

Voorwerpen tot 60 kg kunnen eenvoudig en in één beweging, gehanteerd en getransporteerd worden. Het complete werkproces kan door één persoon uitgevoerd worden zodat geen tweede persoon nodig is om voorwerpen aan door te geven. Door de electrische lift en snel verwisselbare batterijen, word productieverlies geminimaliseerd en is de inzetbaarheid gegarandeerd tijdens de hele werkdag. Voorwerpen worden op de heftafel gelegd en kunnen, zoals met een stapelaar, omhoog en omlaag gebracht én getransporteerd worden. U bespaart tijd omdat het overladen van voorwerpen op andere transportmiddelen en deze transportmiddelen zelf, overbodig geworden zijn. 


De gevaarlijke gewoonte van het dragen van voorwerpen op de trap is geëlimineerd en zo ontstaat een veel veiligere oplossing. 


Stockmaster Lift-Truk (electrisch) verlaagt uw bedrijfskosten.

terug